LAIFHOES

Winkel vandaag gesloten

HI, WIJ ZIJN LAIFHOES!

Liefde voor je (t)huis... is het motto van Laifhoes. Met ons gevarieerde assortiment in woonartikelen en accessoires spelen we in op de must haves van nu. De artikelen van Laifhoes zijn de finishing touch voor elk interieur en nét even anders.

In onze (online) bijzondere winkel vind je vele hippe woonaccessoires en cadeauartikelen van merken als Madam Stoltz, Return to Sender, Vinoos, Assembli en Urban Cotton Amsterdam. Of je nu op zoek bent naar een origineel en duurzaam cadeau, sierkussens, draadmanden of diverse kleinmeubelen, wij hebben het in ons assortiment.

Wij bieden woonaccessoires van diverse toonaangevende woonmerken aan in onze winkel. Je vindt er niet alleen merken als Madam Stoltz, House Doctor en Serax, maar ook Gusta, Leeff en VT Wonen. Laat je (online) verrassen door onze hippe woonaccessoires!

Zoek je een bepaald merk voor stijlvolle woonaccessoires of cadeau artikelen en kun je deze niet in ons online assortiment vinden? Laat het ons weten. Wie weet kunnen we je toch helpen.

Bij LAIFHOES kom je voor een cadeau met een goed verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier bijzonder en/of duurzaam geproduceerd. Kom langs in onze winkel in Lichtenvoorde of shop online op laifhoes.com!

♥ Laifhoes